fbpx

Creare Site Web

Crearea unui Site Web a devenit mult mai ușoară

Am lansat Onliners pentru a facilita antreprenorilor accesul la freelanceri, agenții web și agenții online.

Dacă până în urmă cu câțiva ani dezvoltarea și crearea unui site web se realiza prin intermediul unor ‘cunoscuți’, piața s-a schimbat rapid și cei care au apelat la specialiști s-au detașat față de restul plutonului.

Cum funcționează?

  1. Antreprenorul publică un proiect prin care explică în câteva cuvinte cerințele sale (exemplu: câteva cerințe legate de numărul de pagini, funcții dorite, domeniul de activitate, numărul de produse sau servicii) și dacă se dorește crearea unui site web de prezentare sau a unui magazin online. Înscrierea și publicarea proiectelor sunt gratuite pentru antreprenori.
  2. Freelancerii și agențiile de web design trimit oferte sau scrisori de intenție pe mailul beneficiarului sau în contul de client Onliners.ro
  3. Antreprenorul contactează freelancerii sau agențiile cu care dorește să continue discuțiile și va alege soluția pe care o consideră oprtună.
Sistemul este 100% GRATUIT pentru antreprenori. Onliners.ro nu se implică în negocierile dintre beneficiari și ofertanți.
 
 
Ce tipuri de site-uri web se pot realiza?
Puteți adăuga proiecte pentru orice fel de site web. Crearea unui tip de website depinde de specializarea ofertantului. Doar specialiștii care pot îndeplini cererile tale vor trimite intenții de participare.
Ca medie, majoritatea clienților publică proiecte pentru crearea unui site web de prezentare sau a unui magazin online. O altă categorie  este reprezentată de proiectele speciale, precum aplicații web sau portaluri și comunități online.

Proiecte recente:

Promovare Google Ads Magazin Online Construcții

Descrierea Proiectului Promovare Google Ads magazin online construcții, zona Bucureștiului Cerințe Agenție certificată Google Ads Experientă în marketing online construcții Disponibilitate întâlnire bilunară în București

Site Prezentare Marcă Proprie

Descrierea Proiectului Site prezentare, preferabil WordPress, marcă proprie piese auto Cerințe Prezentare companie Prezentare 7 produse (accesorii și piese auto) Contact Sistem administrare, platformă comună și ușoară pentru posibilitatea de adăugare ulterioare de produse